Velbon M47 Camerastatief

Velbon M47 Camerastatief
Velbon M47 Camerastatief Velbon M47 Camerastatief Velbon M47 Camerastatief Velbon M47 Camerastatief
€ 69,00
€ 49,95

Het Velbon M47 statief heeft een vloeistofgedempte 2-weg statiefkop met een handige snelkoppelingsplaat en is ontworpen voor videofilmen en spottingscopes. De Velbon M-Series statievenlijn bestaat uit drie degelijke maar lichte statieven voor allround gebruik. Ze combineren een laag gewicht met een grote bruikbaarheid. Zowel fotografen als videofilmers zullen de M-series op prijs stellen want ieder statief in deze serie heeft een andere statiefkop, die afgestemd is op specifiek gebruik.

Vloeistofgedempte statiefkop

De Velbon M47 is een stabiel maar toch zeer lichtgewicht videostatief. Het wordt geleverd inclusief een stevige, vloeistofgedempte 2-weg statiefkop met een robuuste bedieningsarm. Deze statiefkop heeft een Velbon QB-32 snelkoppelingsplaatje voor een envoudige wisseling van je camera. Dit QB-32 MINI-D type snelkoppelingsplaatje is in twee richtingen te gebruiken omdat de basis vierkant is. Erg handig als je net even wat meer steun wilt. Je draait en kantelt de statiefkop heel soepel en precies met de bedieningsarm. Door aan de grote stelschroef te draaien stel je de mate van kanteling en draaibaarheid in voor vloeiende panning-opnamen.

Stabiel statief met een laag gewicht

De stabiele Velbon M47 heeft een gewicht van slechts 990 gram en meet ingeklapt 47,2 cm. Je kunt hem dus altijd en overal mee naar toe te nemen. Toch is dit lichtgewicht statief bruikbaar tot een maximale werkhoogte van 1,55 meter. De minimale werkhoogte is 44,3 centimeter, wat opnamen vanuit een laag standpunt mogelijk maakt. De Velbon M47 kan tot maximaal 2 kilo gewicht dragen, wat inhoudt dat je probleemloos een compacte 4K videocamera, systeemcamera of spottingscope kunt plaatsen. Maar uiteraard kun je er met een verrekijkerkoppeling ook een verrekijker op gebruiken.

Statief met traploze statiefpoten

De robuuste aluminium statiefpoten bestaan uit vier secties en hebben een maximale dikte van 20mm. Dankzij de sterke kunststof sluitclips op de statiefpoten kun je ze razendsnel in- en uitschuiven. Je spreidt de statiefpoten traploos omdat de koppeling zoveel stroefheid heeft dat de poten onder elke hoek stabiel blijven. Je kunt je statief dus altijd exact onder de juiste hoek zetten. Met behulp van het waterpasje op het statief zet je de Velbon M47 altijd horizontaal neer. De middenzuil van de Velbon M47 is met een stelschroef in hoogte verstelbaar en heeft een 1/4-inch statiefschroef zodat er ook andere statiefkoppen op gebruikt kunnen worden. De Velbon M47 is verkrijgbaar in zwart en wordt geleverd inclusief een statieftas.

Over Velbon

Sinds 1955 heeft Velbon voor iedereen met een fotocamera of videocamera het juiste statief in het assortiment. Fotografen, vogelspotters en videografen kunnen bij Velbon kiezen uit een zeer compleet assortiment van bijna 70 statieven.

The Tripod Innovator

Velbon was één van de eerste merken die een lichtgewicht carbonstatief met magnesium legeringen op de markt bracht en de slogan 'The Tripod Innovator' is dan ook meer dan verdiend.

Velbon werkt continu aan nieuwe, doordachte lichtgewicht statiefoplossingen om een camera of spotting scope volledig trillingsvrij te kunnen positioneren.

Assortiment

Het assortiment van Velbon is onder te verdelen in 3 categorieën. De instapmodellen zijn te herkennen aan de type-aanduidingen EX, DF en Videomate. In het middensegment zijn de series Sherpa, Ultra en UT zeer populair. In de High-end klasse kun je kiezen uit de Sherpa+, Sherpa Pro en GEO statieven.

Reacties van klanten

Een geweldige weergave van onze dag

Beste Frans,

Langs deze weg wil ik je nog eventjes bedanken voor het ontzettend mooie fotoalbum dat je voor ons gemaakt hebt. Het is een geweldige weergave van
onze dag en wij zijn je dan ook heel erg dankbaar!

Marije M

Thanks for all wonderful photos

Dear José,

Many thanks for all wonderful photos. My family and friends also enjoy your kind work.

All the best

H. Zhai From China

Goede service

Goede uitleg over camera aanschaf. Maar ook bijaankoop als er iets aan je camera dan word hiervoor ook goede service verleend.
Sinds deze week een nieuwe Nikon D500 Body erbij aanschaft.

Freddie de Roeck

Dank voor het goede werk

Ik ben weer terug van vakantie en werd meteen verrast met de CD met foto’s van de bijpraatborrel en het hijsen van de vlag! Mooie foto’s, dank voor het goede werk.

René