Pasfoto's

Wil je een pasfoto laten maken? Foto Frans van Aarle is DE pasfotograaf van Tilburg! In onze winkel aan de Korvelseweg 255 maken we pasfoto's die geschikt zijn voor officiële Nederlandse en Belgische documenten zoals paspoort, ID, rijbewijs, visum etc. Maar ook voor pasfoto's voor een sportpas, OV-jaarkaart, abonnement, sollicitatiebrief of profielfoto ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij maken altijd meerdere foto's, zodat je zelf kunt kiezen welke pasfoto je het leukste vindt. De kosten voor het maken van een pasfoto bedragen €9,95 en zijn direct klaar.

Ook als je bijvoorbeeld in Goirle, Riel, Hilvarenbeek, Baarle-Nassau, Poppel, Weelde, Alphen of Chaam woont, ben je voor pasfoto's aan het juiste adres bij Frans van Aarle in Tilburg. Je kunt bij ons voor de deur parkeren (15 minuten gratis)!

Digitale pasfoto's

Wil je de pasfoto graag digitaal hebben, om bijvoorbeeld te gebruiken voor Facebook of LinkedIn? Dat kan: voor slechts 5 euro extra ontvang je de pasfoto dezelfde dag nog via de mail.

Extra pasfoto's nodig? 50% korting!

Heb je meer dan 6 pasfoto's nodig? Geen probleem: je krijgt 50% korting bij aanschaf van een extra setje dezelfde pasfoto's. Zo weet je zeker dat je altijd voldoende pasfoto's hebt!

Reacties van klanten

Een geweldige weergave van onze dag

Beste Frans,

Langs deze weg wil ik je nog eventjes bedanken voor het ontzettend mooie fotoalbum dat je voor ons gemaakt hebt. Het is een geweldige weergave van
onze dag en wij zijn je dan ook heel erg dankbaar!

Marije M

Thanks for all wonderful photos

Dear José,

Many thanks for all wonderful photos. My family and friends also enjoy your kind work.

All the best

H. Zhai From China

Goede service

Goede uitleg over camera aanschaf. Maar ook bijaankoop als er iets aan je camera dan word hiervoor ook goede service verleend.
Sinds deze week een nieuwe Nikon D500 Body erbij aanschaft.

Freddie de Roeck

Dank voor het goede werk

Ik ben weer terug van vakantie en werd meteen verrast met de CD met foto’s van de bijpraatborrel en het hijsen van de vlag! Mooie foto’s, dank voor het goede werk.

René