Pasfoto's

Wil je een pasfoto laten maken? Foto Frans van Aarle is DE pasfotograaf van Tilburg! In onze winkel aan de Korvelseweg 255 maken we pasfoto's die geschikt zijn voor officiële Nederlandse en Belgische documenten zoals paspoort, ID, rijbewijs, visum etc. Maar ook voor pasfoto's voor een sportpas, OV-jaarkaart, abonnement, sollicitatiebrief of profielfoto ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij maken altijd meerdere foto's, zodat je zelf kunt kiezen welke pasfoto je het leukste vindt. De kosten voor het maken van een pasfoto bedragen €9,95 en zijn direct klaar.

Ook als je bijvoorbeeld in Goirle, Riel, Hilvarenbeek, Baarle-Nassau, Poppel, Weelde, Alphen of Chaam woont, ben je voor pasfoto's aan het juiste adres bij Frans van Aarle in Tilburg. Je kunt bij ons voor de deur parkeren (15 minuten gratis)!

Digitale pasfoto's

Wil je de pasfoto graag digitaal hebben, om bijvoorbeeld te gebruiken voor Facebook of LinkedIn? Dat kan: voor slechts 5 euro extra ontvang je de pasfoto dezelfde dag nog via de mail.

Extra pasfoto's nodig? 50% korting!

Heb je meer dan 6 pasfoto's nodig? Geen probleem: je krijgt 50% korting bij aanschaf van een extra setje dezelfde pasfoto's. Zo weet je zeker dat je altijd voldoende pasfoto's hebt!

Reacties van klanten

Het plaatje is compleet

Hoi Frans,

We konden al terugkijken op een geslaagde viering, dankzij jouw mooie foto’s is het plaatje nu compleet.

Nogmaals bedankt hiervoor!

Ingeborg

Prachtige foto's

Hartelijk dank voor uw moeite en snelle reactie!

Prachtige foto’s, ik ga ze meteen doorzetten naar onze afdeling communicatie.

Jacqueline

Het cadeau viel in de smaak

Beste Frans/José,

Nogmaals bedankt voor de service.
Het cadeau viel bij Ernst in goede smaak volgens mij.

Yvonne

Een geweldige weergave van onze dag

Beste Frans,

Langs deze weg wil ik je nog eventjes bedanken voor het ontzettend mooie fotoalbum dat je voor ons gemaakt hebt. Het is een geweldige weergave van
onze dag en wij zijn je dan ook heel erg dankbaar!

Marije M