Joby Gorillapod Magnetic

Joby Gorillapod Magnetic
Joby Gorillapod Magnetic
€ 29,99
€ 24,98

De Gorillapod heeft letterlijk en figuurlijk een enorme aantrekkingskracht; het is niet alleen een zeer aandoenlijk aapje, door de zeer opvallende rode magnetische voetjes is het statiefje zeer snel en krachtig op ieder metalen oppervlakte te plaatsen. Het aantal bevestigingsopties wordt hiermee enorm uitgebreid naast de mogelijkheid om het statiefje overal omheen te klemmen.

Over Joby

Joby staat al jarenlang bekend om creatieve producten die ze bedenken. In 2006 introduceerde Joby de flexibele Gorillapod camerastatieven, die ondertussen een waar begrip in de fotografiewereld zijn geworden.

Assortiment

De serie Gorillapod statieven bestaat uit statieven voor eenvoudige compactcamera's tot spiegelreflexen. Zo is bijvoorbeeld de Gorillapod Original al geschikt voor camera's tot 350 gram en is Gorillapod Focus geschikt voor een spiegelreflex tot 5kg.

Tegenwoordig brengt Joby ook innovatieve accessoires uit, zoals een GripTight smartphone houder om je smartphone aan een Gorillapod te bevestigen of diverse accessoires voor actioncams. Joby heeft inmiddels een trouwe groep volgers. Dat is ook niet zo gek: bij alle producten van Joby staat de eindgebruiker centraal. Alle producten van Joby ogen als een gadget, maar zijn uiterst functioneel.

Reacties van klanten

Een geweldige weergave van onze dag

Beste Frans,

Langs deze weg wil ik je nog eventjes bedanken voor het ontzettend mooie fotoalbum dat je voor ons gemaakt hebt. Het is een geweldige weergave van
onze dag en wij zijn je dan ook heel erg dankbaar!

Marije M

Thanks for all wonderful photos

Dear José,

Many thanks for all wonderful photos. My family and friends also enjoy your kind work.

All the best

H. Zhai From China

Goede service

Goede uitleg over camera aanschaf. Maar ook bijaankoop als er iets aan je camera dan word hiervoor ook goede service verleend.
Sinds deze week een nieuwe Nikon D500 Body erbij aanschaft.

Freddie de Roeck

Dank voor het goede werk

Ik ben weer terug van vakantie en werd meteen verrast met de CD met foto’s van de bijpraatborrel en het hijsen van de vlag! Mooie foto’s, dank voor het goede werk.

René