Tot 200 euro extra inruilvoordeel bij aankoop van een Panasonic Lumix DMC-G80

In de periode van 1 november 2017 t/m 7 januari 2018, ontvang je tot € 200,- EXTRA inruilvoordeel bij aankoop van een LUMIX G80.

Hoe werkt het?
Ruil nu je oude camera in en ontvang tot maximaal 200 euro EXTRA inruilvoordeel op onderstaande camera's:

- DMC-G80MEG-K € 150,- extra inruilvoordeel
- DMC-G80HEG-K € 200,- extra inruilvoordeel
- DMC-G80WEG-K € 200,- extra inruilvoordeel

Tamron Winter Cashback

Tussen 15 november 2017 en 15 januari 2018 ontvang je €100,- cashback bij aankoop van 1 van onderstaande objectieven:

Tamron 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO
Tamron 18-400mm Di II VC HLD
Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD (type A011)
Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 (type A022)

Voor meer informatie en het ontvangen van de cashback ga je naar www.transcontinenta.nl/promoties .

Nikon Cashback actie - "I AM CELEBRATING 100 YEARS"

Bij aanschaf van een geselecteerd actieproduct (zie hieronder) ontvang je tot €200,- cashback! Daarnaast ontvang je consument een cadeau bij het bijbehorende product. De actieperiode loopt van 16 oktober tot en met 23 januari 2018. De volledige actievoorwaarden en het aanmeldformulier vind je op: www.nikon.nl/cashbackIntroductie Instax Minion Camera & Film

Geïnspireerd op de film is er een Instax Mini(on) 8 camera speciaal uitgerust met de grappige verwijderbare Blauwe broek als stand en cover; en een lensdop die enorm lijkt op het oog van de Minion. Ook is de camera grappig bedrukt met allerlei leuke prints op de voor- en achterzijde! De camera wordt verder vergezeld van een tweetal speciale films die ook rondom het witte frame voorzien zijn van minion uitingen: 1 met de bekende verschijningen van de Minions en een tweede film die specifiek voor Despicable Me 3 is gemaakt.

Interesse? Neem contact met ons op!

Oranjeknaller: Panasonic Lumix TZ100

- Beste compactzoomcamera!
- Grote 1” sensor/20,1 M pixel
- 3,0” LCD en zoeker
- Leica 10x zoomobjectief
- Unieke beeldstabilisatie
- incl. accu/lader, etui

van € 649,- *
Nu :       € 599,-

(* na aftrek inruilkorting oude camera)

Oranjeknaller: Kodak Pixpro FZ

- Digitale compactcamera
- 5x optische zoomlens
- 2,7”LCD/ 16 miljoen pixels
- stabilisatie; scherpe foto’s!
- HD video functie
- incl. accu/lader en etui
- in 3 verschillende kleuren

van € 109,-
Nu : € 79,95!

Oranjeknaller: Tasco 10x25 kijker

- “made by “Bushnell”
- Lichtgewicht compactkijker
- zicht: 1000M=100M
- type Dakkant
- anti-reflex coating
- incl. etui, lensdoekje

van € 59,95
Nu : € 39,95!

Oranjeknaller: Hahnel Unipal Mini

- De ideale vakantielader;
- “One Carger for all”!
- Laadt meer dan 300 versch. batt.
- Incl. USB adapter en micro USB
- Klein en compact
- 2 jaar garantie

van € 29,95
nu: € 19,95!

Alle aanbiedingen zijn geldig t/m. 5 mei a.s.

Frans van Aarle, als het om foto's gaat!

Al meer dan 70 jaar (anno 1946) is Foto Frans van Aarle een begrip in de regio Tilburg. Begonnen met het maken van reportages is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een allround fotobedrijf met drie vestigingen en een eigen studio.

Naast de fotografie kan men bij Frans van Aarle vooral ook terecht voor het ontwikkelen en afdrukken van foto's en voor de aanschaf van een nieuwe camera. Wie bij Foto Frans van Aarle een digitale spiegelreflex camera koopt krijgt zelfs de mogelijkheid om gratis op een fotocursus te komen!

Bij Foto Frans van Aarle zijn kwaliteit, service en garantie tegen de scherpste prijzen vanzelfsprekend. Frans van Aarle levert alleen A-merken en is o.a. dealer van Fujifilm, Olympus, Pentax, Sony, Panasonic, Canon en Nikon.

WAARSCHUWING !

Kinderen hebben eigen paspoort nodig

Vanaf 26 juni 2012 moeten ook kinderen een eigen reisdocument hebben om naar het buitenland te kunnen reizen. Vanaf dat moment kunnen zij niet meer worden bijgeschreven in het paspoort van de ouders of gezaghebber. En bestaande bijschrijvingen zijn dan niet meer geldig. De Rijksoverheid verwacht in deze periode veel meer aanvragen dan normaal voor een reisdocument. De wachttijd voor een paspoort of identiteitskaart kan fors oplopen.

Vraag het document van u kind dus op tijd aan en ga eerst even langs bij Frans van Aarle voor de officiële pasfoto’s.

Want u weet natuurlijk al dat pasfoto's voor officiële documenten aan strenge eisen moeten voldoen. Frans van Aarle is aangesloten bij de SNF-Pasfotoservice en daarmee op dit moment de enige erkende pasfotograaf in de regio! Alle erkende pasfotografen moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Uw pasfoto’s zijn gegarandeerd goed.

Klik aan de rechterkant van deze pagina op de bon voor een gratis glimlach en print deze uit. Zo heeft u ook gegarandeerd een ‘leuke’ foto van uw kind.

Al 70 jaar heeft Foto Frans van Aarle een heldere kijk op foto’s!

De familie Van Aarle startte in 1946 met een fotostudio in de voorkamer van het woonhuis van oprichter Frans van Aarle sr. aan de Korenbloemstraat in Tilburg. Er werd gewerkt met een glasplatencamera, formaat 12x16,5 cm. Anderhalf jaar later werd een pand gekocht aan de Korvelseweg, waar de moederzaak van Van Aarle nog steeds gevestigd is. Na de Tweede Oorlog werd amateurfotografie steeds meer populair en ging Van Aarle ook de rolfilmpjes van amateurs ontwikkelen en afdrukken. Maar van handel wilde Frans sr. verder niets weten. Van fotovakhandel werd sprake toen zoon Connie de zaak in 1955 overnam nadat zijn vader was overleden. Samen met zijn vrouw Connie Maas pakte hij de zaak goed aan: een grondige verbouwing om een zaak te krijgen die naast vakfotografie meer gericht zou zijn op service aan de fotoamateur.... Lees verder >>>

De laagste prijs, is géén bewijs!

De laagste prijs, is géén bewijs dat je echt voordeliger uit bent bij aankoop van b.v. een nieuwe camera! Want buiten de camera moet je natuurlijk ook de aanschaf van accu’s/lader, geheugen en tas meetellen! Wie slim is koopt zijn nieuwe digitale camera dan ook bij Foto Frans van Aarle want daar kun je zelfs je oude (digitale-)camera inruilen en men biedt iedere digitale camera ook aan in een complete set, incl. alle noodzakelijke toebehoren met extra korting en:

De 7 zekerheden van Frans van Aarle:
* persoonlijk advies van vakmensen
* Nederlandse modellen
* 2 jaar service & garantie
* gratis uitleencamera bij reparatie
* fotocursus met 50% korting of zelfs volledig gratis
* de zekerheid van al ruim 65 jaar eerlijk zakendoen
* bekende merken voor een scherpe prijs!!!

 

 

  Klik hier om de aanbieding af te drukken!